Weekends en korte trips in 2019

16 - 18 februari : Op stap in Bergues en Bray-Dunes


26 februari - 2 maart : Fiets- en wandeltochten in Limburg

dinsdag 26/02: In de voormiddag vertrekken we via Brussel naar Limburg. Onderweg rijden we af naar het Vlaams-Brabantse Betekom waar we 10 km gaan wandelen op de Voorjaarstocht van De Bollekens Rotselaar. Mooie tocht in de Zuiderkempen met talrijke veldwegjes en het Meetshovenbos, 982 deelnemers waarvan 2 Margrietestappers.

Bekijk alle wandeltochten en uitslagen van clubs die aangesloten zijn bij Wandelsport Vlaanderen.

overnachting in Diepenbeek - Kampeerautoparking Demerstrand Stationstraat


woensdag 27/02: 50 km gefietst naar een wandeltocht in Wellen, Diepenbeek-Kortessem-Wellen-Alken-Diepenbeek. Op de Helpende Handentocht van de Wellense Bokkenrijders stappen we de 10 km en die gaat via verharde en veldwegen naar de rustpost in de wijk Vrolingen en keert langs rustige weggetjes terug naar Wellen. 605 deelnemers.

overnachting in Leopoldsburg - Jachthaven zijweg Antwerpsesteenweg


donderdag 28/02: 40 km gefietst van Leopoldsburg naar de wandeling in OOstham en daarna langs kanalen en door olmen terug naar Leopoldsburg. De boswandeling van de Torenvrienden in Oostham had zijn naam niet gestolen, we stappen 10 km door een bosrijk gebied. 790 deelnemers waarvan 3 Margrietestappers. In de late namiddag rijden we naar de camperplaats in Neerpelt.

vrijdag 1/03: Druilerige ochtend en de geplande fietstocht naar Valkenswaard wordt uitgesteld, na de middag wordt het toch beter en fietsen we een ingekorte versie van Neerpelt via Borkel en Schaft(NL) naar de Achelse Kluis en Achel. 40 km.

2 overnachtingen in Neerpelt - Passantenhaven Welvaart - Jaak Tassetstraat


zaterdag 2/03: Met de fiets heen en terug naar de wandeltocht in Lommel, 32 km waar we deelnemen aan de Krokustocht van WSV Milieu 2000, een wandeling van 8 km door de prachtige natuur en de bossen en heide van Lommel. 1240 deelnemers.


20 tot 24 april : Zonnig Paasweekend in de Niederrhein


terug naar WEEKENDS