Wandel 3-daagse van Ibis Puurs

vrijdag 6 augustus 2004 - Bloemkolentocht

We rijden met de motorhome naar de Wandel-3-daagse van Ibis Puurs. Na een rit van 109 km. komen we aan op de gelegenheidscamping op de speelplaats van het VTI. De kostprijs om er te kamperen is 2 per nacht en per persoon. Je kan gebruik maken van de toiletten van de school en er is mogelijkheid om een stroomaansluiting te nemen voor caravan of camper.

Vandaag is het de Bloemkolentocht en we stappen de 21 km. We komen in de ons totaal onbekende dorpjes Eikevliet en Wintam en keren terug op de dijk langs de Rupel.


Fort van Bornem

Controle in het Fort van Liezele

ssst , stil zijn want hier rijpt den Duvel !


zaterdag 7 augustus 2004 - Hoevetocht

Mooi weer en we stappen vandaag de 24 km richting Bornem , bij elke wandelaar gekend voor zijn Dodentocht. Veel wandelaars bereiden zich tijdens deze driedaagse ook voor op die 100 km tocht want wie wil kan hier ook 100 km stappen in drie dagen. Voor ons iets van het goede teveel. We komen aan het Fort van Bornem voorbij en later op de dag is er een controle in het Fort van Liezele , dat is zeker een bezoekje waard !

zondag 8 augustus 2004 - Duveltocht

Na het onweer vannacht is het 's morgens opnieuw zonnig en warm en deze wandeling gaat richting Willebroek met bezoek aan de brouwerij Moortgat waar we op een Duvel getrakteerd worden.

terug naar WEEKENDS